Πηγές ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική: Το όνομα του Σαμαρά αναμειγνύεται σε έγγραφο για μίζα

«Έγγραφο που φέρεται να έχει διαβιβαστεί στην προανακριτική επιτροπή και δείχνει μίζα στον Σταύρο Παπασταύρου και αναφέρεται και το όνομα Σαμαρά», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να γίνει ερώτημα προς την Εισαγγελία Διαφθοράς ποια είναι η συγκεκριμένη υπόθεση που ερευνάται, σε ποιο δικονομικό στάδιο βρίσκεται και ποιοι έχουν ευνοηθεί από την υπόθεση αυτή.

Όπως σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «την ώρα που ακούμε για μίζα 2,6 εκατομμυρίων σε πρώην πρωθυπουργό της ΝΔ, μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του Μιωνή, η ΝΔ επιχειρεί φθηνό αντιπερισπασμό με παράνομα κατατεθείσα ηχογραφημένη συνομιλία, η γνησιότητα της οποίας δεν ελέγχθηκε καν από καμία δημόσια Αρχή».

«Όσοι αντιπερισπασμοί και αν επιχειρηθούν, παραμένει επίμονο το ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απαντήσεις η ΝΔ: Για ποιο λόγο αναμειγνύεται το όνομα Σαμαρά σε έγγραφο της δικογραφίας», συμπληρώνουν.

Σημειώνεται πως πηγή του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επικαλείται έκθεση ένορκης εξέτασης μάρτυρος, τον Οκτώβριο του 2015, ενώπιον του Επίκουρου Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Ιωάννη Δραγάτση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.