Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά, τον έκανε πέρα μέχρι και ο Άδωνις!

Βλέποντας το άρθρο του κυρίου Πρετεντέρη στο Βήμα, όπου ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για συγκεντρωτισμό και μετατροπή του πολιτεύματος σε προεδρική Δημοκρατία, καταλαβαίνουμε πως ο κύριος Σαμαράς έχει μείνει αποκλειστικά μόνος.

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά, τον έκανε πέρα μέχρι και ο Άδωνις!Οι μόνοι που τον κάνουν ακόμα παρέα είναι ο κύριος Πρετεντέρης και ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος, επειδή ακριβώς κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα μαζί τους.

Ειδικά ο κύριος Βενιζέλος μετά την απέλπιδα προσπάθεια να γίνει υπουργός εξωτερικών του Μητσοτάκη, το έχει ρίξει κι αυτός στην κριτική όπως ο κύριος Πρετεντέρης. Και κρίνει τον Δένδια για τους χειρισμούς του στην συμφωνία με την Ιταλία, όταν ο ίδιος θα έδινε και τα Κύθηρα στην Λιβύη.

Τον έκανε πέρα ακόμα και ο Άδωνις!

Ο κύριος Σαμαράς λοιπόν έχει χάσει όλο αυτό το περιβόητο περιβάλλον που συντηρούσε. Με αποκορύφωμα την φυγή του Άδωνι Γεωργιάδη! Όχι βέβαια πως αυτό είναι έκπληξη. Το ότι ο κύριος Γεωργιάδης έχει μετατραπεί σε προεδρικότερο του Μητσοτάκη, θα έπρεπε όλοι να το περιμένουν. Και ειδικά ο κύριος Σαμαράς. Δυστυχώς όμως είναι θέμα ανθρώπινης ψυχολογίας. Η ζεστή αγκαλιά αρέσει σε όλους. Ακόμα και στους πολιτικούς. Παρότι γνωρίζουν πως εάν θέλεις φίλο στην πολιτική, πρέπει να πάρεις σκύλο.

Δεν υπήρχε άλλωστε περίπτωση ο Άδωνις που δεν έχει αφήσει πρόεδρο για πρόεδρο, να παραστήσει τον αντάρτη για λογαριασμό του Σαμαρά. Μητσοτάκης και ξερό ψωμί!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.