Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κοροναϊός φταίει για ανατιμήσεις και… Ελληνικό

Στο θέμα των ανατιμήσεων ορισμένων προϊόντων κλήθηκε να απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως υποστήριξε δεν υπάρχει αύξηση στον πληθωρισμό αλλά ανατιμήσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα που οφείλονται στην καραντίνα ενώ σημείωσε πως «η αύξηση δεν ήταν μεγάλη».

Όσον αφορά τα έργα στο Ελληνικό, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι το εργοτάξιο παραδόθηκε με το ΦΕΚ στην εταιρεία Lamda και το πρώτο κομμάτι του έργου είναι οι κατεδαφίσεις, αφού περίπου 900 κτίρια πρέπει να γκρεμιστούν και να καθαριστεί ο χώρος.

Για την καθυστέρηση που σημειώθηκε, ο υπουργός σημείωσε πως οι μπουλντόζες μπαίνουν στο Ελληνικό μερικούς μήνες αργότερα από ό,τι είχε αρχικά εξαγγείλει, σημειώνοντας πως μεσολάβησε και η κρίση του κορονοϊού, αν και το χρονοδιάγραμμα είχε βγει εκτός πολύ πριν το ξέσπασμα της επιδημίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.