O ΚΟΡΜΠΙΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ Τερέζα Μέι «ανόητη γυναίκα»

 

Εκρηκτικό το κλίμα στη βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων την Τετάρτη, όταν ο επικεφαλής του αντιπολιτευτικού κόμματος των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν πιάστηκε να μουρμουρίζει τις λέξεις «ανόητη γυναίκα», μετά από έντονη ανταλλαγή λόγου με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Οπως μεταδίδει το Reuters, το σχόλιο του Κόρμπιν έχει καταγραφεί από τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια ερωτήσεων στο κοινοβούλιο που οι Βρετανοί ηγέτες έχουν κάθε Τετάρτη.

Ο Κόρμπιν έκανε επιθετικές ερωτήσεις στη Μέι σχετικά με την απόφασή της να αναβάλει την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο την περασμένη εβδομάδα για την πολυαναμενόμενη συμφωνία του Brexit που έκλεισε με την ΕΕ.

Η Μέι είχε υποδηλώσει ότι ο Κόρμπιν ίσως να μην απολαμβάνει την υποστήριξη των βουλευτών του στην ΕΕ, προτρέποντάς τον να κοιτάξει πίσω του: «Δεν είναι εντυπωσιασμένοι. Ούτε και η χώρα είναι!».

Ο επικεφαλής των Εργατικών κούνησε το κεφάλι του και φαίνεται να μουρμουρίζει «ανόητη γυναίκα». Εκπρόσωπός του αργότερα δήλωσε ότι δεν την αποκάλεσε «ανόητη» και γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος για να ζητήσει συγγνώμη.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.