Προανήγγειλε ανασχηματισμό, “φωτογράφισε” τους υπ’ ατμόν … ο Γεραπετρίτης

Ειναι ευρύτατα διαδεδομένη η εκτίμηση οτι η κυβέρνηση Μηστοτάκη “κυβερνά” με τις δημοσκοπήσεις και αυτές τροφοδοτούν κατά κόρον την συζήτηση περί ανασχηματισμού! Στις οι 6 στους 10- οι πολίτες απαντούν ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις σε πρόσωπα ενώ μόλις το 22% απαντά πως το κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να μείνει ως έχει.

Στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξάγεται από την Τρίτη διαδικτυακά.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «μία κυβέρνηση που έχει στο γονιδίωμά της την αξιολόγηση πρέπει να αξιολογείται τακτικά. Διορθώνουμε τα λάθη μας με μεγάλη ταχύτητα, αλλά πρέπει να αξιολογούμαστε τακτικά. Θα κριθούμε από τις πράξεις μας και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά σε πιο ουδέτερο χρόνο βέβαια, όχι τώρα μέσα στη κρίση».

Από την φράση “Διορθώνουμε τα λάθη μας, αλλά πρέπει να αξιολογούμαστε τακτικά. Θα κριθούμε από τις πράξεις μας και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις” του Νο2 της κυβερνησης Μητσοτάκη, γίνεται φανερό οτι οι πρωτοι υοψήφιου για να δουν την πόρτα της εξόδου στον επικείμενο ανασχηματισμό, είναι οι υπουργοί που, είτε απέσυραν νομοσχέδιο, είτε πήραν πίσω μετά από πίεση της κοινής γνώμης, των social media ή των πολιτικών κομμάτων, αποφάσεις τους ή τοποθετήσεις τους. Αλλά ισως και στελέχη …

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.