Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΣΕ με βολές κατά Καραμανλή

Την παραίτησή του υπέβαλε, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Σπηλιόπουλος, μόλις 7 μήνες αφότου ανέλαβε το τιμόνι του Οργανισμού, αφήνοντας αιχμές κατά του υπουργού Κώστα Καραμανλή, για έλλειψη διάθεσης συνεργασίας.

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος  δήλωσε ότι οδηγήθηκε στην έξοδο διότι δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της παραίτησης έχει ως εξής:

«Υπέβαλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ. Και αυτό διότι δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, η οποία θα ήταν αναγκαία και επωφελής για τον Οργανισμό, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλα για το σκοπό αυτό».

Σημειώνεται, ότι ο Κώστας Σπηλιόπουλος προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ, είναι επικεφαλής παράταξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έχει διατελέσει βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών.

«Απ’ την πλευρά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η συνεργασία ήταν εξόχως παραγωγική: Απετράπη η εκλογή Κατσιφάρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ματαιώθηκε η υπογειοποίηση του τραίνου στην Πάτρα. Έμενε και κάτι άλλο για να είναι η συνεργασία παραγωγική;», σχολίασε σχετικά ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.