ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς της ότι “την ώρα που έχει αφήσει τον τουρισμό αβοήθητο, σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες”.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως “την ώρα που οι επαγγελματίες του τουρισμού αγωνιούν για το φετινό δύσκολο καλοκαίρι βλέποντας την κυβέρνηση να τους έχει εγκαταλείψει στο έλεος της πανδημίας, ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης, σκορπάει πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες παρακάμπτοντας τον αρμόδιο δημόσιο φορέα, δηλαδή τον ΕΟΤ”.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, “οι μεθοδεύσεις αυτές, οι οποίες συντονίζονται από τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, Στιβ Βρανάκη, φανερώνουν ότι η μόνη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το πώς θα μοιράσει δημόσιο χρήμα στους φίλους της, εν προκειμένω την εταιρεία Marketing Greece. Ήδη, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ προτίθενται να παραιτηθούν αντιδρώντας σε αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες της κυβέρνησης”.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση επισημαίνει πως “είναι προφανές πως οι άνθρωποι του τουρισμού δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τη φιέστα που ετοιμάζει αύριο ο κ. Μητσοτάκης”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.