Ο Θεοχάρης τινάζει στον αέρα τη συμφωνία με την Ιταλία για τα 12 μίλια!

Βαρύτατες καταγγελίες από τον Γιώργο Τράγκα στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης κατάφερε να τινάξει στον αέρα και την διαφαινόμενη συμφωνία με την Ιταλία για τα 12 μίλια.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εστία» η επίσημη λίστα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού με τις 29 χώρες από τις οποίες θα δεχόμαστε επισήμως αεροπορικές πτήσεις από τον Ιούλιο προκάλεσε την οργή των κυβερνήσεων της Γαλλίας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Λουξεμβούργου, καθώς η διατύπωσις του δελτίου Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού τις στιγματίζει ως επικίνδυνες λόγω κορονοϊού!

Μετά την ανεκδιήγητη απόφασή του να κρατήσει κλειστά τα σύνορα με την Ιταλία βαφτίζοντάς την επικίνδυνη χώρα, προκάλεσε την οργή των Ιταλών (την εξέφρασε άλλωστε και ο Ιταλός ΥΠΕΞ σε τοποθετήσεις του) και τώρα τρέχει ο Νίκος Δένδιας να τα μαζέψει, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στην Ελλάδα του Λούτζι Ντι Μάιο στις 9 Ιουνίου, κατά την οποία ίσως είχαμε και θετικές ανακοινώσεις…

Την στιγμή μάλιστα, που οι Τούρκοι ετοιμάζονται για εισβολή στα έξι μίλια και φλερτάρουν σκληρά με την Ιταλία για το θέμα της Λιβύης. Μιλάμε για μία εγκληματική απόφαση – όπως τόνισε ο δημοσιογράφος – με τεράστιες εθνικές προεκτάσεις.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.