ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ Συμβούλιο απουσία του Π. Καμμένου

 

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στη Βουλή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα απουσιάζει από το υπουργικό συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε, μέσω Twitter, και έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο, προκειμένου να προλάβει σενάρια επιστημονικές φαντασίας, όπως έγραψε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε: «Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο περιοδεία σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για την ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, θα επισκεφθεί μονάδες στα νησιά Στρογγύλη, Ρω, Μεγίστη, Λέρο, Φαρμακονήσι και Λειψούς.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.