Ένταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Στέφανο Χίο με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» ότι κλείνουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ λόγω κορονοϊού. Λόγω του δημοσιεύματος που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, δύναται να προκληθούν φαινόμενα συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις αρμόδιες Αρχές για τον Στέφανο Χίο, που είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας “Μακελειό” και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η μήνυση αφορούσε στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας (άρθρο 191 ΠΚ) και έγινε έπειτα από ακόμη ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο.

1 σκέψη στο “Ένταλμα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο”

  1. λεγεται το αιδοιοπανο τηs σοφιαs τσιμπουκοδειση ο κ@λοs του ελεεινου σιχαμερου προδοτη περιστεροχεσμενου ο κυπατζηs κατα λυμπεροπουλον….

    Απάντηση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.