ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ από τα… αποδυτήρια (Video)

«Καθώς παρακολουθούσα τον υπουργό αναπληρωτή, κ. Χουλιαράκη, σκεφτόμουν, κ. Χουλιαράκη, εσείς δεν ήσασταν υπουργός και το πρώτο εξάμηνο του 2015;» ρώτησε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεφεύγοντας απ’ όσα είναι γραμμένα στην ομιλία του.

Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, ο Γ. Χουλιαράκης δεν ήταν αν. υπουργός Οικονομικών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, θέση την οποία κατείχε η Ν. Βαλαβάνη.

Όταν λοιπόν ο κ. Χουλιαράκης απάντησε αρνητικά στο… ρητορικό ερώτημα, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσπούν σε γέλια με παρατεταμένα χειροκροτήματα για τη νέα γκάφα του προέδρου της ΝΔ.

«Δεν πειράζει. Ήταν πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας και αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα…» πρόσθεσε αμήχανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η αλήθεια είναι ότι αυτό τουλάχιστον το πέτυχε!

Λίγο αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε ένα νέο κύμα γέλιου, όταν χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση «των σκανδάλων και της διαπλοκής». Εκείνη την στιγμή, τα κάστανα από την φωτιά κλήθηκαν να βγάλουν οι βουλευτές του χειροκροτώντας ζωηρά για να καλύψουν την… ευφορία που προκάλεσε ο αρχηγός τους στα έδρανα της συμπολίτευσης.

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.