Προσφυγικό: Η Ευρώπη να καταλάβει ότι η Τουρκία δεν είναι μέρος της λύσης, αλλά το ίδιο το πρόβλημα

500 χρόνια μετά και η Δύση ακόμα εθελοτυφλεί.Τοποθετεί ως κύριο μέλος συζητήσεων ανεύρεσης λύσης για την Συρία, την Λιβύη κλπ, την Τουρκία.

Την πηγή του κακού, το κράτος – δολοφόνο που έχει χαρακτηριστεί διαχρονικά από κορυφαίους αναλυτές και επιστήμονες οπως ο Δαρβίνος, ως Μάστιγα της ανθρωπότητας.

Έτσι, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Διότι αυτό που συνέβη στη Συρία το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Η Τουρκία επιχείρησε να καταστρέψει ένα έθνος, ως μέρος της οθωμανικής της ονειρώξεις.

Αυτή υποδαύλισε τον εμφύλιο και στην συνέχεια δημιούργησε την πλέον φρικτή εγκληματική οργάνωση της εποχής μας, το ισλαμικό κράτος, προκειμένου να ακρωτηριάσει την Συρία, δημιουργώντας όλες αυτές τις στρατιές προσφύγων που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Εδώ και 500 χρόνια η Τουρκία δημιουργεί πρόσφυγες. Το ίδιο κάνει και σήμερα. Εάν η Ευρώπη και ολόκληρη η Δύση, ο πολιτισμένος κόσμος, δεν αντιδράσει, δεν θα υπάρξει καμία λύση. Διότι το πρόβλημα, έχει όνομα. Και λέγεται Τουρκία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.