Παππάς: Μητσοτάκης και Πέτσας προσπαθούν να φουσκώσουν μια αναφορά σε μια υπόθεση του 2013

«Οι προστατευμένοι μάρτυρες έσκασαν τη φούσκα της σκευωρίας στην υπόθεση Novartis. Οι κύριοι Μητσοτάκης και Πέτσας προσπαθούν τώρα να φουσκώσουν μια αναφορά σε μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο 2013», σημειώνει ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

“Ας μας πει ευθέως ο κ.Μητσοτάκης αν καταγγέλλει τον κ.Σαμαρά για «παραδικαστικό»” προσθέτει στην ανάρτηση του στο twitter.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας νωρίτετα είχε καλέσει τον Νίκο Παππά να πάρει θέση.

«Η κυνική ομολογία του κ. Παπαγγελόπουλου, σε συνδυασμό με όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατέθεσε χθες ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για απόπειρα εκβίασης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου, ενισχύει την πεποίθηση περί ύπαρξης παραδικαστικού/παρακρατικού κυκλώματος που λειτουργούσε στη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα. Δηλαδή, τον πυρήνα της έρευνας που διεξάγει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.