ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!Τα «ποτέ» του Βορίδη για την «αποσυμφόρηση» Μητσοτάκη στο προσφυγικό

Η ΝΔ ποτέ δεν είχε θέσει ζήτημα αποσυμφόρησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Open.

«Το ζήτημα της αποσυμφόρησης, ποτέ μα ποτέ και μέχρι και σήμερα δεν αποτέλεσε πολιτική της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Βορίδης.

Κι όμως…ο Κυριάκος Μητσοτάκης μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, από τη Σάμο όπου είχε βρεθεί μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τόνιζε ότι η αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αποτελεί προτεραιότητα της ΝΔ.

 

Επιπλέον, όπως θύμισε σήμερα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις το 2017, είχε αναδείξει το ζήτημα της αποσυμφόρησης, λέγοντας τα εξής, απευθυνόμενος προς τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: «Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Αυτή είναι η κρίσιμη λέξη: Αποσυμφόρηση. Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν μπορούν να σηκώνουν το βάρος μόνα τους. Ειδικά τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, έχουν ξεπεράσει τη δυνατότητα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. Και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.