Γιατί χαμογελά ο Τσίπρας;

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να χαμογελά. Κι αυτό γιατί εκτιμούν πως το κείμενο του απολογισμού βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση κι ότι θα αποτελέσει βάση για συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή ως ένα από τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου μαζί με το πρόγραμμα του κόμματος, που ετοιμάζει ο Γ. Σταθάκης.

Αλλά γιατί ειδικά ο Τσίπρας… χαμογελά;

Βρέθηκε στην Αρτα και εν συνεχεία στα Γιάννενα, όπου πάλι μάζεψε κόσμο. Οι μετρήσεις για το κόμμα του και για τον ίδιο (όπως στον ΣΥΡΙΖΑ λένε) είναι πολύ καλές, ότι δηλαδή ανακάμπτει. Και ξέρετε ποιο είναι το οξύμωρο; Η εκλογική αναμέτρηση είναι ακόμα νωπή. Μόλις επτά μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές και σε όλες τις (μετεκλογικές) συγκεντρώσεις του κ. Τσίπρα, στην Κρήτη, στην Ηλεία και στη Λακωνία, συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Αποδίδουν μάλιστα την ανάκαμψη στο «μπάχαλο ολκής στο Προσφυγικό» (όπως το χαρακτηρίζουν) και στους χειρισμούς των ελληνοτουρκικών. Και στην κόπωση των προσδοκιών βεβαίως, οι οποίες για να τροφοδοτηθούν θέλουν αποτελέσματα που ακόμα δεν… βλέπουμε

(Aπό τον Βηματοδότη)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.