Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη προχωρούν σε αποκαλύψεις για τη σχέση του Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο της Siemens

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο πυροδοτούν εντάσεις που προσλαμβάνουν ανεξέλεγκτες κατάστασεις και επηρεάζουν το πολιτικό και εκδοτικό σύμπλεγμα συμφερόντων.

Ήδη από χθες η πλευρά Μαρινάκη έχει ξεκινήσει τις επιθέσεις σε βάρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους καθώς μεθοδεύει μείωση των συντάξεων.

Όμως, δεν έμεινε εκεί, καθώς προσωποποιεί την κόντρα με ευθεία επίθεση κατά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σε ένα από τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ του εφοπλιστή γίνεται αναφορά στη σχέση του πρωθυπουργού με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens.

Διαβάστε σχετικά:

«Στο μεταξύ με την αλλαγή του νόμου, και πάντα με οδηγό το πόρισμα της ΕΕΑ, αλλάζει ο βυθός του βαθμολογικού πίνακα καθώς δεν υποβιβάζεται η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Αλλάζουν ίσως οι θέσεις της Ευρώπης, καθώς η Ξάνθη συγκατοικεί στην 6η θέση του πίνακα. Αλλάζει και η κορυφή του καθώς ο ΠΑΟΚ παραμένει στο +1. Πως λοιπόν το πρωτάθλημα κρίνεται στα γήπεδα; Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την Κυβέρνησή του. Και για αυτή έπραξε σήμερα δίχως να τον ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις. Φοβήθηκε ότι θα “πέσει” από την καρέκλα που τόσο αγάπησε. Φοβήθηκε ότι μπορεί να πουλούσαν καμιά 10αριά βουλευτές του, τις… αθλητικές εγκαταστάσεις τους. Και έτσι έπραξε αδιαφορώντας για κάθε λογής κόστος. Ακόμη και το “πολιτικό κόστος” που επιβάλλει το περίφημο κλισέ.

Αν τον ένοιαζαν τέτοια πράγματα δεν θα είχε μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.