Απειλή για την κυβέρνηση το νέο MEGA με «πληγωμένο» Ολυμπιακό

Από τη μία καθησυχάζει τον ΠΑΟΚ με την πρωτοβουλία της και από την άλλη εξαγριώνει τους ερυθρόλευκους… Χαμός!

Ανεξάρτητα από το πότε θα ξεκινήσει το νέο MEGA (δύσκολο πάντως να κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου, )… Το γεγονός ότι θα ξεκινήσει όμως κάποια στιγμή ο σταθμός του προέδρου του Ολυμπιακού, με χολωμένη την ομάδα και τους οπαδούς της, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για να προστατεύονται οι ομάδες από εισηγήσεις όπως αυτή της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ… μόνο θετικό δεν είναι για την κυβέρνηση! Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται χαμός από ερυθρόλευκους οπαδούς που επιτίθενται και απειλούν την κυβερνητική πλειοψηφία.

Με άλλα λόγια λοιπόν, εκεί που η κυβέρνηση απολάμβανε την ανοχή όλων των τηλεοπτικών σταθμών, στηρίζοντας – στην ουσία, την πολιτική της… Δεν είναι λίγο πράγμα ξαφνικά να εμφανιστεί ένας νέος σταθμός το MEGA ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και να αρχίσει να «πυροβολεί» προς πάσα κατεύθυνση!

Άλλωστε η εισήγηση να «πολιτευθεί» ο νέος σταθμός αντιπολιτευτικά υπήρχε πριν τις τελευταίες εξελίξεις, με το σκεπτικό ότι είναι ένας ασφαλής τρόπος να διεκδικήσει τηλεθέαση, αν δηλαδή δεν λιβανίζει την κυβέρνηση… Τώρα φαίνεται ότι αποκτά και λόγο να το κάνει!

Το πρόβλημα λοιπόν είναι η κυβέρνηση που βρίσκεται στη μέση… Αφού από τη μία παρεμβαίνει νομοθετικά για να καθησυχάσει τον ΠΑΟΚ και τη βόρεια Ελλάδα… Και από την άλλη με την πρωτοβουλία της φαίνεται να εξαγριώνει τους υπολοίπους!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.