Τσίπρας: Οι αναρτήσεις του στο instagram από την προσωπική του ζωή – ΦΩΤΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ενημερώνοντας τους ακολούθους του, που είναι 80,4 χιλιάδες στο instagram, τόσο για τις πολιτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητές του, αλλά και για πιο προσωπικές δραστηριότητες όπως συναυλίες και εξόδους με την συντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Τη Δευτέρα στις 23:45, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, σε μία συνέντευξη- εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα.

Μία από τις λίγες φορές που ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε φωτογραφία από χαλαρές στιγμές του, στο instagram, ήταν αυτή με το χαριτωμένο καφετί σκυλάκι.

Και όπως είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες μετά, σε συνέντευξή του στην LIFO, ήταν κάτι που ζητούσαν οι γιοι του.

“Ναι, ήταν το δώρο που μας ζητούσαν επίμονα εδώ και καιρό τα παιδιά μας. Αποφασίσαμε να τους κάνουμε έκπληξη και να τους πάρουμε ένα σκυλάκι. Την ονόμασαν Κάρμεν. Είναι πολύ γλυκιά. Και επιτέλους έχουμε και ένα κορίτσι στο σπίτι” είχε πει.

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου. Σε ανάρτησή του στο Instagram, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “βραδιά μεγάλης συγκίνησης” και ευχαρίστησε θερμά τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία. “Χθες, στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια βραδιά μεγάλης συγκίνησης αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο που με το έργο του μας έμαθε να αγαπάμε τους ποιητές. Ήταν σα να είναι παρών, σα να χειροκροτάμε τον ίδιο όταν, από τη μεγάλη οθόνη του Μεγάρου, μας έπαιξε στο πιάνο τους ‘7 νάνους’. Ευχαριστούμε θερμά όλους του καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη χθεσινή συναυλία”, έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Φυσικά, φροντίζει να αναρτά φωτογραφίες με την σύντροφό του, τόσο από τις κοινές τους εμφανίσεις σε επίσημα δείπνα και πολιτικές υποχρεώσεις, όσο και από τις διακοπές τους, όπως αυτή από το Πάσχα του 2019, το οποίο πέρασαν στο Ρέθυμνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αγαπά τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ και έτσι έχει φροντίσει να αναρτήσει δύο φωτογραφίες με την μπλούζα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.