Και επίσημα χαμός: To σαμαρικό antinews περνάει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση σε υπουργούς της κυβέρνησης κάνει το antinews.gr, με αφορμή μερικές, όπως λέει, “ενδιαφέρουσες” κυβερνητικές κινήσεις, όπως η παύση της προστασίας της πρώτης κατοικίας και το νέο ασφαλιστικό.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, το άρθρο του antinews επιπτίθεται στον Γ.Βρούτση που “εμφανίζεται με θράσος χιλίων πιθήκων να δηλώνει ότι θα αυξήσει τις συντάξεις και θα διορθώσει τα σφάλματα Κατρούγκαλου. Ποιος εκείνος, ο οποίος πετσόκοψε προς ετών τις συντάξεις 50% με 60%“.

“Τα επικοινωνιακά φούμαρα περί “νόμου και τάξης” ουδόλως θα σταθούν ικανά να συγκαλύψουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Προς το παρόν, βέβαια, και με απούσα την αντιπολίτευση στη χώρα, κάτι τα σόου στα Εξάρχεια και στο Κουκάκι, κάτι οι νέοι μοτοσυκλετιστές που έβγαλαν στους δρόμους της Αθήνας, κάτι η κυβερνητική υπεροπλία στα Μέσα “Ενημέρωσης”, δημιουργούν ένα προπέτασμα επικοινωνιακού καπνού” συνεχίζει το άρθρο για να φτάσει στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

“Τι θα συμβεί, όμως, όταν τα ΜΑΤ ή τα ΕΚΑΜ θα κληθούν να κάνουν την πρώτη έξωση “νοικοκυραίου” από την πρώτη κατοικία του; Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρόσφατα, εμφανίστηκε με χαριτομενιές να χλευάζει τους Έλληνες, καλώντας τους να τρέξουν να προλάβουν γιατί σύντομα θα ισχύσει ο νόμος κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας. Ποιος; Ο Άδωνις να κοροϊδεύει τον Έλληνα νοικοκυραίο που έχει επενδύσει ολόκληρη τη ζωή του πάνω στο κεραμμύδι που απέκτησε“.

Και κάπου εδώ, ο συντάκτης του άρθρου “απασφαλίζει”:

“Έχουν συνειδητοποιήσει τι λένε ή νομίζουν ότι, επειδή τους “προστατεύουν” τα ΜΜΕ, έχουν το ακαταλόγιστο; Έχουν αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση οδεύει με ταχύτητα να μετατραπεί σε ιππικό σύλλογο “καλαμοκαβαλλάρηδων“; Σίγουρο είναι ότι κάποιοι, μόλις μέσα σε μερικούς μήνες, έχασαν κάθε επαφή τους με την κοινωνία, την οποία, ούτως ή άλλως, ανέκαθεν σνόμπαραν. Απλά, τώρα το δείχνουν ξεδιάντροπα. Να’ χουν υπόψιν τους ότι αυτό δεν λέγεται “λαϊκή Δεξιά”. Ουδέποτε ήταν αυτή η λαϊκή Δεξιά. Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα νεοφιλελέ εκσυγχρονιστών, μπροστά στους οποίους ο Σημίτης φαντάζει οσία Μαγδαληνή“.

Εκφράζει μάλιστα την απορία, αφήνοντας αιχμές για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοΐδη (στον οποίο συχνά το antinews αναφέρεται ως “Κάλαχαν”): “Τι θα κάνουν, λοιπόν, οι “Κάλαχαν” – κατ’ άλλους “Κλουζώ”– της Κατεχάκη, εάν, για παράδειγμα ένας τρελαμένος Έλληνας νοικοκυραίος αποφασίσει να “ρίξει” – με κάτι βαρύτερο από τον τσιμεντόλιθο – στα ΜΑΤ που θα πάνε να του κάνουν έξωση;” Ο φόβος ότι ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει τόσο “ήπια” όσο για παράδειγμα οι Ισπανοί, είναι διάχυτος“.

Κλείνοντας το άρθρο θυμίζει μία δήλωση του Λ.Οικονόμου: “Με την ευκαιρία, ο υφυπουργός “Προστασίας” του Πολίτη, είχε, με κομψό βέβαια τρόπο, προαναγγείλει μεγάλες “αποκαλύψεις” για το ποιοι πραγματικά ήταν μεταξύ των καταληψιών στο Κουκάκι. Πολλοί εννόησαν τα λόγια του ως επικείμενες αποκαλύψεις για την οικογένεια του επίσης νοικοκυραίου Ινδαρέ. Εμείς, ευχαρίστως, να τις περιμένουμε ακόμα και για μήνες. Αν, όμως, στο τέλος δεν επιβεβαιωθούν, μήπως κάποιος πρωτοκλασάτος πρέπει να παραιτηθεί. Έτσι, για λόγους “αρχής”, βρε αδερφέ!”

πηγή: antinews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.