3 Χρόνια πριν Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Π.Καμμένος μας είπε… άϊ σιχτίρ» (βίντεο)-Εδώ το σύστημα τον κατηγορούσε ότι προκαλεί του Τούρκους!!!

«Κόκκαλο» έμειναν οι Τούρκοι από το «αϊ σιχτίρ» (που όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει στα τούρκικα) του Έλληνα ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που φέρεται να το είπε σε Τούρκο χειριστή ραντάρ όταν αυτός επιχείρησε κατά την πάγια τακτική της Άγκυρας να τον παρενοχλήσει κατά την πτήση του με ελικόπτερο στο Αγαθονήσι.

Σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος (δείτε εδώ και εδώ) επιχειρεί να δείξει σοκαρισμένος από την φράση του Έλληνα υπουργού και κυβερνητικού εταίρου με την οποία έδειξε ότι η Άγκυρα πλέον θα λαμβάνει τέτοιες απαντήσεις όταν κάνει τέτοιου είδους προκλήσεις.

Έτσι λοιπόν κατά την επίσκεψή του ΥΕΘΑ στο Αγαθονήσι μαζί με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και την ώρα που το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό πλησίαζε στην περιοχή δέχθηκε κλήση από Τούρκο χειριστή ραντάρ για να ενημερώσει τον Έλληνα πιλότο κατά την πάγια θρασεία τουρκική τακτική ότι πετούσε σε τουρκικό εναέριο χώρο,

Είναι γνωστό ότι κοντά στα σύνορα και πάνω από ελληνικές νησίδες οι χειριστές των τουρκικών ραντάρ έχουν εντολές να παρενοχλούν τα ελληνικά πτητικά μέσα και να επιχειρούν να ενοχλήσουν τους Έλληνες πιλότους ότι δήθεν έχουν εισέλθει σε τουρκικό εναέριο χώρο…

Ο Τούρκος ελεγκτής αυτή τη φορά ξαφνιάστηκε και για την απάντηση την οποία έλαβε αλλά και από ποιον την έλαβε.

«Βρίσκεστε εντός τουρκικού εναέριου χώρου, παρακαλώ καταθέστε σχέδιο πτήσης» είπε ο Τούρκος χειριστής

Τότε πήρε το μικρόφωνο του ασυρμάτου ο Πάνος Καμμένος και απάντησε: «Πετάω επί ελληνικού εναέριου χώρου, είμαι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.»

Ο Τούρκος επανέλαβε τη φράση του πιστός στο τουρκικό «παραμύθι» και τότε άκουσε απ’ τον Πάνο Καμμένο να του λέει:
«Βρε άι σιχτίρ»

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το βίντεο με το ηχητικό απλά….το εξαφάνισαν!!!

Τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν πρωτοσέλιδο σήμερα την φράση αυτή του Έλληνα ΥΕΘΑ κάτι που δείχνει ότι δεν περίμεναν καθόλου μια τόσο «κοσμητική» απάντηση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.