Σάλος: Η Κατερίνα Μάρκου αποκάλυψε το σχέδιο της ΝΔ για επιστροφή του ΔΝΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία της βουλεύτριας της ΝΔ κ. Κ. Μάρκου στη Βουλή για τα σχέδια της ΝΔ για την επιστροφή του ΔΝΤ

Με την πολιτικά χυδαία, αλλά κατά βάση ανερμάτιστη, ομιλία της βουλεύτριας της ΝΔ κ. Μάρκου δύσκολα θα ασχολιόμασταν αν η ίδια δεν τελείωνε την τοποθέτησή της στη βουλή με την κυνική ομολογία ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα φέρει στην Ελλάδα πίσω το ΔΝΤ! υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως καταγράφηκε και στα επίσημα πρακτικά, η κ. Μάρκου είπε τα εξής, διαβάζοντας, μάλιστα, γραπτό κείμενο: «Τέτοια είναι η επιτυχία, που η χώρα βρίσκεται εκτός αγορών. Για να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι: Είναι σαν σε μια οικογένεια να μην έχει κανένας εισόδημα, να μην υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ενώ η οικογένεια ζει με προθεσμία από ένα μικρό μασούρι χρημάτων, που τελειώνουν, μέχρι να ξαναέρθει το ΔΝΤ. Αλλά τότε ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν θα είναι Κυβέρνηση. Και φαντάζεται ότι θα παρακολουθεί από την εξέδρα, πετώντας πέτρες».

Είναι φανερό ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ξαναγυρίσει η χώρα σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής χρεοκοπίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν αντέχει λεπτό χωρίς μνημόνια, γιατί του χρειάζονται, ως άλλοθι, για το σκληρό, νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του.

Βέβαια, οι πολίτες, που με τις θυσίες τους πλήρωσαν τις λανθασμένες προβλέψεις και τις απάνθρωπες πολιτικές του ΔΝΤ, δεν θα κάνουν τη χάρη στον κ. Μητσοτάκη, ούτε στους βουλευτές του, που δεν ενδιαφέρονται ούτε καν να κρύψουν τα σχέδιά του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.