“Πολύπλοκα πράγματα” η κωλοτούμπα Μητσοτάκη με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σύμφωνα με τον δημοσκόπο του Star

Δεν τους είπαμε πολύ πολύπλοκα πράγματα, για το αν το σταμάτησε και μετά το ξανάφτιαξε και τα λοιπά, είπαμε μόνο επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που ο κοσμος την θέλει” ανέφερε ο Δημήτρης Μαύρος παρουσιάζοντας μέσα από το Star και το κεντρικό δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB.

Είναι πολύ πολύπλοκο όντως να εξηγήσει κανείς σε πολίτες, τηλεθεατές ή συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση την κωλοτούμπα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αφού κατήργησε ως δήθεν άχρηστο και “μη λειτουργικό” το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που είχε ιδρυθεί επί ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε, υπό το βάρος του μπάχαλου που δημιούργησαν οι κυβερνητικοί χειρισμοί να το επανιδρύσει (με τον Στ.Πέτσα φυσικά  να ανακοινώνει ότι “με απόφαση του πρωθυπουργού, δημιουργείται υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου“).

Η μικρή αυτή φράση είναι εξάλλου αποκαλυπτική και για τη στρεψοδικία των δημοσκοπήσεων, που εστιάζουν την ερώτηση στο “πώς βλέπετε την επανίδρυση του Υπουργείου” και όχι για παράδειγμα στο “πώς βλέπετε την κατάργηση του”…

(ολόκληρη η δημοσκόπηση εδώ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.