Κάποιοι στη ΝΔ θυμήθηκαν την στάση της Σακελλαροπούλου όταν ο ΠτΔ Δεν υπέγραψε το διάταγμα για τις αλλαγές στην δικαιοσύνη!

Δεν είναι μόνο στον ΣυΡιζΑ η γκρίνια για την στήριξη της Σακελλαρόπουλου. Και στη Νέα Δημοκρατία γίνεται σκοτωμός και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για την στάση του Αντώνη Σαμαρά. Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν την στάση της Σακελλαρόπουλου όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν υπέγραφε τις αλλαγές στην ηγεσία της δικαιοσύνης που είχαν προταθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, αφού όμως είχαν προκηρυχθεί εκλογές. Την ώρα λοιπόν που ο πρόεδρος ασκούσε τα συνταγματικά του καθήκοντα, η κυρία Σακελλαρόπουλου και ο Μιχάλης Σταθόπουλος, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις ενέργειες του προέδρου! Δηλαδή ζητούσαν από τον πρόεδρο να παραλάβει τα καθήκοντά του, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την τότε κυβέρνηση. Πως είναι λοιπόν δυνατόν – αναρωτιούνται με νόημα στην Νέα Δημοκρατία – να προτείνουμε για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας έναν άνθρωπο ο οποίος ζητούσε από τον προκάτοχό του να παραβιάσει το Σύνταγμα;

Πηγή: https://olympia.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.