ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ όλα λάθος, τις εκλογές θα τις κερδίσουμε!!!

«Ακόμα και αν κάνουμε την  πιο κακή επικοινωνιακή πολιτική, ακόμα και αν  τα  κάνουμε όλα λάθος, τις εκλογές θα τις  κερδίσουμε» είπε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της  ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.  Ο κ. Χατζιδάκης πρόσθεσε ότι τις εκλογές θα τις κερδίσει η ΝΔ γιατί ο κάθε πολίτης βιώνει στην τσέπη του και στο σπίτι του την αποτυχία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι «η υπερφορολόγηση συνεχίζει να στραγγαλίζει την οικονομία καθώς με  την κυβέρνηση αυτή είμαστε πρωταθλητές στις αυξήσεις φόρων ανάμεσα σε όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ. Πήρατε 10 από όλους, επιστρέφετε 1 σε μερικούς, και έρχεστε και  παριστάνετε τους γενναιόδωρους και  αυτό τη στιγμή που έχετε τσακίσει την πραγματική οικονομία, όπως αποδεικνύεται από την εκτόξευση των οφειλών σε εφορία και  ασφαλιστικά ταμεία κατά 60%».

Ο κύριος Χατζηδάκης τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φύγει από την εξουσία γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ποτέ η χώρα το στοίχημα της
αποκατάστασης της εμπιστοσύνης.  «Και αυτό είναι τα μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε μπροστά μας  σήμερα.  Αυτή η κυβέρνηση είναι βαρίδι για τη χώρα. Και όσο ταχύτερα  φύγει, τόσο το καλύτερο για όλους τους Έλληνες».

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης έχει εκφράσει την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές. «Αξιοποιώντας τους βαθμούς ελευθερίας που κερδίσαμε και το δημοσιονομικό χώρο που αποκτήσαμε  μπορούμε να θέτουμε ποιος φιλόδοξους στόχους. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί  για μια ακόμα τετραετία για να ολοκληρώσουμε αυτούς τους στόχους».

Ο κ. Δραγασάκης  έθεσε και ένα νέο  δίλημμα για τις επόμενες εκλογές εάν ο λαός θέλει την συνταγματοποίηση του νεοφιλελευθερισμού ή του κράτους πρόνοιας με φροντίδα στους πολλούς που έχουν ανάγκη. «Όλα τα μέτρα του προϋπολογισμού δεν είναι έκτακτες παροχές αλλά μόνιμες διαστάσεις του νέου κοινωνικού κράτους που δημιουργούμε και θέλουμε να κατοχυρώσουμε και συνταγματικά. Αυτή είναι μία κρίσιμη διαχωριστική γραμμή στην εποχή μας στη χώρα και στην Ευρώπη,  αν δηλαδή θέλουμε την συνταγματοποίηση του νεοφιλελευθερισμού, δηλαδή του ελάχιστου κράτος πρόνοιας και των ανισοτήτων σε βάρος των πολλών όπως θέλει η Νέα Δημοκρατία ή αν θέλουμε την συνταγματική θωράκιση της κοινωνίας με την κατοχύρωση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων με την προστασία των κοινών και των δημόσιων αγαθών όπως υποστηρίζει και πράττει η σημερινή κυβέρνηση».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.