«Ναι» του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου

Περίπου μία ώρα διήρκησε η σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στελέχη και συνεργάτες του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση που θα τηρήσουν για την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs.gr, η απόφαση ήταν συντριπτικά υπέρ της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ήδη από χθες, πηγές της Κουμουνδούρου αν και έκαναν κριτική στη μέχρι τώρα στάση της κυβέρνησης και άφησαν αιχμές για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για κίνηση αντιπερισπασμού στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό, είχαν εκφραστεί θετικά για την κ. Σακελλαροπούλου. Εξάλλου, υπενθυμίζεται πως η ανώτατη δικαστικός έγινε πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα η ΝΔ δεν είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητά της. 

«Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας» ανέφεραν χτες πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.