Καρανίκας, ο «πατέρας» της ελληνικής κάνναβης που τη στηρίζει απόλυτα η ΝΔ

Ο κατασυκοφαντημένος Καρανίκας αποτέλεσε τον «πατέρα» της βιομηχανικής κάνναβης που «ανθίζει» σήμερα στη χώρα και στηρίζει απόλυτα η κυβέρνηση της ΝΔ

Κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης. Όχι ότι είχαν κάτι ιδιαίτερο να του προσάψουν, αλλά οι «άριστοι» δεν άντεχαν έναν σερβιτόρο σε ρόλο συμβούλου του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μετά ήρθαν εκείνοι στην εξουσία και φρόντισαν να «αποκαταστήσουν την τάξη», προσλαμβάνοντας τα δικά τους «άριστα» παιδιά, που πολλές φορές δεν έχουν καν πτυχίο.

Αυτό που πάντως πολλοί απέφυγαν να παραδεχθούν, είναι ότι ο κατασυκοφαντημένος Καρανίκας αποτέλεσε τον «πατέρα» της βιομηχανικής κάνναβης που «ανθίζει» σήμερα στη χώρα και στηρίζει απόλυτα η κυβέρνηση της ΝΔ, παρά την «γκρίνια» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Έτσι, ήταν απολύτως λογικό ο Καρανίκας να παραβρεθεί στην έκθεση Cannabis Expo 2020 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω του. Βέβαια, ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος δεν ήταν ο μόνος ΣΥΡΙζαίος που πήγε εκεί, καθώς οι πράκτορές μου εντόπισαν επίσης τον βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Στάικο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.