ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ στον ΣΚΑΪ: Τραυματίζεται η δημοκρατία

Για ένα γεγονός που «τραυματίζει τη δημοκρατία», έκανε λόγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίσλη, αναφερόμενη στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και θωρακίζεται ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν απειλείται», τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία έσπευσε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, συνοδευόμενη από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούν για την έκρηξη βόμβας.

«Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα μέτρα από τη πρώτη στιγμή από την ΕΛΑΣ. Οι έρευνες θα εξακολουθήσουν να γίνονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς είναι μόνον υλικές ζημιές και δεν υπάρχουν θύματα», είπε η κ. Γεροβασίλη.

«Η δημοκρατία πρέπει να θωρακίζεται και πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνάνε φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού», πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.