ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ των Πρεσπών θέτει ο Καμμένος

Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. μιλώντας στην έναρξη των εργασιών του 3ου τακτικού Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματος, όπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν όλες οι εκλογές μαζί.

Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι αν έλθει στη Βουλή τότε οι ΑΝ.ΕΛ. θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καλώντας όσους διαφωνούν να παραδώσουν την έδρα τους, «διαφορετικά θα είναι αποστάτες ή προδότες».

«Δεν είναι τυχαίο πως όσοι εγκατέλειψαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαφανίστηκαν», είπε νωρίτερα, «επαναλαμβάνοντας «ας φύγουν όσοι νομίζουν ότι ήλθαν στους ΑΝ.ΕΛΛ για καρέκλα, προσδεθείτε γιατί θα φύγετε με τις κλωτσιές».

Επιπλέον, είπε ότι «ήλθε η ώρα να πάρει θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Δηλαδή, αν έλθει η Συμφωνία στη Βουλή, όπως εξήγησε, και υποκρύπτει αλυτρωτισμό, τότε «να μπλοκαριστεί από το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Κάλεσε ακόμα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «που έγινε μακεδονομάχος», να δεσμευθεί δημόσια ότι «δεν θα δεχθεί καμία λύση που θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία” και ότι θα καταργήσει ότι έχει συμφωνηθεί».

Ωστόσο, είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν πρόταση μομφής από την Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Καμμένος είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση αυτή που «υπάρχει γιατί υπάρχουν οι ΑΝ.ΕΛΛ», «μόνο καλά έχει κάνει» και πρόσθεσε ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ ήταν εκείνοι που μίλησαν για συμμαχίες με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας και των αποθεμάτων φυσικού αερίου και υπογράμμισε ότι στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει η “μεγαλύτερη τράπεζα” φυσικού αερίου.

Σημείωσε ακόμα ότι οι ΗΠΑ ρίχνουν βάρος στην Ελλάδα έναντι της Τουρκίας ενώ ταυτόχρονα η χώρα είναι ο κύριος συνομιλητής των ΗΠΑ, Ρωσίας και ΕΕ.

«Δεν κάναμε κωλοτούμπες και όταν αλλάξαμε πολιτική σε ένα θέμα, την αλλαγή αυτή την ενέκρινε ο ελληνικός λαός, ήλθε η ώρα να εισπράξουμε από τον λαό το καλό που κάναμε» είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.