ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ τον Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ (Video)

Παίρνοντας μάλιστα αυτό το πολύ γνώριμο από τις παλιότερες εποχές της πρωθυπουργίας του, αυστηρό ύφος, είπε πως ο κ. Τσίπρας «δεν έχει κόκκινες γραμμές, ό,τι του ζητάνε τους το δίνει. Δεν το κάνει από ανάγκη, είναι επιλογή του δεν πιστεύει στο έθνος».

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως…«πρωταγωνιστές της υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης». «Χοντραίνοντας» την κόντρα με την ιστορία, πρόσθεσε πως «είναι εκείνοι που κλαίνε στο κανάλι τους, την ΕΡΤ, γιατί έχασε το ΕΑΜ τη μάχη της Αθήνας, χωρίς να σκέπτονται τι θα είχε γίνει αν δεν είχε χάσει…»!

Και συνέχισε στο ίδιο ακροδεξιό κρεσέντο:

«Είναι αυτοί που παρακολουθούν σαν θεατές το σχέδιο αφελληνισμού του Έντι Ράμα. Είναι αυτοί που αγνοούν τον Παύλο Μελά και αυτοί που δεν ένιωσαν ποτέ την ορθοδοξία σαν κομμάτι της ταυτότητάς μας… Σκορπούν την πατρίδα και τις αξίες τους με τον λαϊκισμό τους. Και βέβαια, είναι αυτοί που το παίζουν «προστάτες των φτωχών». Από την άλλη γεμίζουν, βέβαια, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την παρέα τους με χλιδάτα εδέσματα: Αν εγώ είχα επιτρέψει εγώ τέτοιο μενού πολυτελείας στη δική μου εποχή, ο Τσίπρας θα χάλαγε τον κόσμο. Αλλά τώρα… «Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη».

 

Κάνοντας έμμεση αναφορά στην υπόθεση Novartis, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε: «Να θυμούνται ότι εγώ δεν ξεχνάω και να ξέρουν ότι όταν λέω πως θα τους πάω μέχρι τέλους το εννοώ».

Με αυτό το παραλήρημα εμφυλιοπολεμικών αποχρώσεων, τελικώς ο Αντώνης Σαμαράς επαξίως του απονέμεται ο τίτλο τους του πιο… ακροδεξιού αρχηγού των τελευταίων χρόνων που είχε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.