ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και φοβερές καταγγελίες για τον Χειμωνά μετά την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ

Σε δύο στρατόπεδα έχει χωριστεί το ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση του τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος Θανάση Χειμωνά, με πολλά στελέχη της Χ. Τρικούπη να τον μέμφονται για τη στρατηγική που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα.
Όπως λένε στο ΠΑΣΟΚ, ο Χειμωνάς μιλούσε εξ αρχής σε λάθος ακροατήριο, ενώ προσέφερε ελάχιστα στο κόμμα αφού διαρκώς αναλωνόταν στο να ασκεί στείρα κριτική μέσω του δημοφιλούς προφίλ στο Facebook.  Στα περί «προσωπικής ατζέντας» που πολλοί στη Χ. Τρικούπη χρεώνουν στον Χειμωνά, εκείνος απαντά με μομφές προς την ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πια τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος κατηγορεί ανοιχτά το μέχρι πρότινος κόμμα του και το γραφείο Τύπου του, ότι λογόκρινε ανακοινώσεις του γιατί δεν ήταν, όπως λέει, «εθνοχριστιανικές», ενώ διατείνεται πως είχε καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τον Πολιτισμό το οποίο εξαφανίστηκε μαζί με το site της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.