Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε «πολυτελείς διακοπές»

Το μήνυμα που σήκωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε «Την πρώτη αγωγή του 20 την ψώνισε ο Κουρτάκης, εγώ στις Μσλδίβες δεν ήμουν ποτέ, το αφεντικό του που του έχουν αφαιρέσει το διαβατήριο πως ταξίδευε από το Ντουμπάϊ στην Αθήνα χωρίς έγγραφο στος 2 Ιανουαρίου στην first θα ψάξει κανείς; Καλή χρονιά ..,,»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Πάνος Καμμένος επέλεξε για προορισμό διακοπών και για την υποδοχή του νέου έτους, τις εξωτικές Μαλδίβες για χλιδάτες διακοπές.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε διαρρεύσει και πως ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε επίσης κάνει ολιγοήμερες διακοπές στις Μαλδίβες με την οικογένεια, με τον Πάνο Καμμένο να παίρνει τότε  θέση για το θέμα και να διαψεύδει πως είχε διαρρεύσει από αυτόν, γράφοντας, κατά την προσφιλή του συνήθεια, στο Twitter:

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη ,ξεκαθαρίζω προς όλους . Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.