ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ την ανακοίνωση Τσίπρα ότι θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, είναι μια πόλη δυνατή, είναι μια πόλη, που πρώτα και πάνω από όλα έχει ψυχή και από εδώ και στο εξής έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία καλύτερη πόλη. Προχωράμε λοιπόν, προχωράμε όλοι μαζί», υπογράμμισε η κ. Νοτοπούλου.

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι «ενόψει και των αυτοδιοικητικών αγώνων, δεν θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη να πέσει ξανά στα χέρια των λογής Παπαγεωργόπουλων και Ψωμιάδηδων».

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά, με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Και πιστεύω ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου μπορεί να παίξει εδώ στη Θεσσαλονίκη αυτό το ρόλο, να μπει μπροστά η νέα γενιά, να αφήσουμε πίσω το παλιό, να κοιτάξουμε μπροστά για τη Θεσσαλονίκη της νέας εποχής που θα απευθύνεται στους νέους αγώνες, στις νέες διεκδικήσεις, στις νέες και στους νέους αυτής της πόλης που σίγουρα δεν μπορεί να κερδηθούν από τα φολκλόρ των αναπαραστάσεων των μακεδονομάχων”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή τη μάχη «θα τη δώσουμε και θα την κερδίσουμε. γιατί δεν μπορεί αυτή η πόλη να γυρίσει πίσω και δεν θα γυρίσει».

Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε τη μάχη για τη νέα Θες/νίκη.Σε μια χώρα κοινωνικής δικαιοσύνης και δίκαιης ανάπτυξης.Η #Θεσσαλονίκη είναι πόλη ανοιχτή ,δυνατή, είναι πόλη με ψυχή.Και τώρα πια έχει προοπτική
Η Θεσσαλονίκη θα γίνει καλύτερη πόλη! #Προχωράμε #προχωραμε_μαζι pic.twitter.com/GLjiKMkY2X

— Κατερίνα Νοτοπούλου (@katenotopoulou) December 14, 2018 …

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.