Επιμένει για Παυλόπουλο ο Τσίπρας

Δεν χάνει ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να διατρανώνει την υποστήριξή του στον Προκόπη Παυλόπουλο για άλλη μία θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μάλιστα, με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βήμα», η Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «συνεχίζει τους χρησμούς και τα καλλιστεία υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, παρόλο που ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αποδεκτός από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών».

Σύμφωνα με το matrix24.gr ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει από όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματός του να μιλούν καθημερινά υπέρ του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, για δύο λόγους: πρώτον, διότι με την στάση αυτή ενισχύεται η αίσθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός στην εθνική συνεννόηση για τα μείζονα και τα σημαντικά και, δεύτερον, επειδή στην Κουμουνδούρου είναι κυρίαρχη η εκτίμηση πως ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει κερδίσει τον σεβασμό της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.