Ωμός εκβιασμός Φώφης σε Κυριάκο για τον ΠτΔ

ΠΑΣΟΚ Η’ ΤΕΦΡΑ!

Σε ωμό εκβιασμό αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας προέβη η κυρία Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της. Δήλωσε συγκεκριμένα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει οποιοδήποτε πρόσωπο για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, που να μην προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ!

Χρειάζεται φυσικά θράσος για να επιμείνει κάποιος σε μία τέτοια θέση. Δηλαδή, να υποστηρίξει προσωπικότητες επιπέδου Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Τσουκάτου, Σημίτη, για το ανώτατο πολιτειακού αξίωμα και μάλιστα να τις επιβάλει υπό μορφή πολιτικού εκβιασμού.

Δηλαδή η κυρία Γεννηματά απαιτεί από τον πρωθυπουργό να συρθεί πίσω της, με όχημα ένα ανύπαρκτο κόμμα που φυλλοροεί προς πάσα κατεύθυνση. Απορρίπτοντας έτσι οποιαδήποτε πιθανότητα ευρείας συναίνεσης, εάν ο πρωθυπουργός υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό.

Και φυσικά το πολιτικό κόστος από μία τέτοια εξέλιξη δεν θα βαρύνει την Φώφη που άλλωστε δεν έχει τίποτα να χάσει. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ένας πρωθυπουργός που επέλεξε ένα πρόσωπο από τον πολιτικό χώρο που έχει ταυτιστεί με την διαφθορά, και που σίγουρα θα συγκεντρώσει ισχνή πλειοψηφία εντός κοινοβουλίου.

Φυσικά είναι αδιανόητο για τον έλληνα πρωθυπουργό να υποκύψει σε έναν τέτοιον εκβιασμό. Όμως επειδή πολλά έχουμε μπει σε αυτή τη χώρα, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Η πολιτική αυτοχειρία άλλωστε δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στην πατρίδα μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.