Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ετοιμάζει την πολιτική αυτοβιογραφία του

Την αυτοβιογραφία του φαίνεται πως ετοιμάζει αυτή την περίοδο ο 81χρονος πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο Πάγκαλος θέλει να αποτυπώσει όλη την πορεία που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα στα κοινά: Από την ενασχόλησή του με τον φοιτητικό συνδικαλισμό και τη συμμετοχή του στην Δημοκρατική Κίνηση Νέων «Γρηγόρης Λαμπράκης», μέχρι την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ελευσίνας το 1977 (και για δήμαρχος Αθηναίων αρκετά χρόνια αργότερα), τη δραστηριοποίησή του στο ΚΚΕ, την εκλογή του ως βουλευτή για πρώτη φορά το 1981, τους ουκ ολίγους υπουργικούς θώκους που ανέλαβε, τις σχέσεις του με την εκάστοτε ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τους διεθνείς ηγέτες αλλά τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τα ταραγμένα χρόνια της περιόδου 2009 – 2012 που ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Πάντως, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ήδη γράψει αρκετά βιβλία, μεταξύ τον οποίων ξεχωρίζει το πόνημα «Τα φάγαμε όλοι μαζί» (φράση που τον έχει στιγματίσει), το «Γλωσσάριο της κωλοτούμπας», το «Εφήμεροι προφήτες», το «Με τον Ανδρέα στην Ευρώπη», το «Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι», κ.ά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.