Συνέντευξη Τσίπρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

To 2015 αναλάβαμε μια χώρα σε ανθρωπιστική και δημοσιονομική κρίση ενώ περάσαμε δύσκολες στιγμές με το προσφυγικό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Καταφέραμε να βάλουμε την οικονομία σε ράγες, προστατεύοντας τους πιο αδύναμους αλλά και να αναβαθμίσουμε τον γεωπολιτικό ρόλο της χώρας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τον Ιούλιο του 2019, ενισχύσαμε την κοινωνική πλειοψηφία με θετικά μέτρα ύψους σχεδόν 3 δισ. ευρώ. Αυτά τα θετικά μέτρα χαρακτήριζε «ψίχουλα» η ΝΔ. Σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει δώσει σχεδόν 400 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Ινδαρές υπερασπίστηκε το οικιακό άσυλο και τελικά βρέθηκε απολογούμενος. Συγκλονιστική και σοκαριστική ήταν και η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, μέσω της υπεροπλίας που διαθέτει η σημερινή κυβέρνηση στα ΜΜΕ

Στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο του λαϊκισμού, αυτόν δηλαδή που ακολούθησε η ΝΔ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα είναι η εθνική ενότητα.

Το β’ μέρος της συνέντευξης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.