ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ για τη μήνυση στον Κυρανάκη

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον Κώστα Βαξεβάνη «δικομανή Κλουζώ της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα» και του δίνει… «ραντεβού στην Ευελπίδων».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Κώστα Βαξεβάνη πως «δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις». «Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας», σημειώνεται στην ανακοίνωση. Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων»….

Πηγή: https://www.newsit.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.