Μητσοτάκης vs Σαμαράς: Το βίντεο-ντοκουμέντο που επισήμως ανοίγει… τον ασκό!(ΒΙΝΤΕΟ)

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τεράστιο εσωκομματικό ζήτημα άνοιξε και επισήμως πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αναφορά που έκανε κατά την ομιλία του στη Βουλή, για τον προϋπολογισμό του 2020, για τα «Ζάππεια (του Σαμαρά) που δημιούργησαν κοινωνικό διχασμό στην ελληνική κοινωνία»

Όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, ξέραμε ότι προοιωνιζόταν ακόμη και μετωπική σύγκρουση μεταξύ Μητσοτάκη – Σαμαρά, ουδείς, όμως, περίμενε ότι το πρώτο καίριο χτύπημα θα το έκανε ο πρωθυπουργός και μάλιστα από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου, κι αυτό δεν θα ήταν η επιλογή άλλης υποψηφιότητας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μη ξεχνάμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει την αρχή με τις αντιπολιτευτικές κορώνες και το ακροδεξιό παραλήρημα του, προ ημερών, από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, για την κυβερνητική πολιτική αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Μπορεί να απαλείφθηκε το επίμαχο σημείο από την απομαγνητοφωνημένη ομιλία Μητσοτάκη, όμως, η αλήθεια είναι -όπως θα ακούσετε στο βίντεο που αποτελεί ντοκουμέντο- ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, με ομολογουμένως έξυπνο και πλάγιο τρόπο, ήρθε και άδειασε ευθέως χωρίς κανένα δισταγμό τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τον τρόπο που αντιπολιτεύθηκε τον Γιώργο Παπανδρέου την εποχή του πρώτου μνημονίου. Και μάλιστα τον στηλίτευσε γιατί δίχασε με λαϊκισμό την κοινωνία!

Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να πληροφορούνται τα Piperata.gr, ο Αντώνης Σαμαράς, παρότι αιφνιδιασμένος για το πεδίο αντιπαράθεσης που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  αποφεύγοντας το μεταναστευτικό-προσφυγικό που είχε ο ίδιος ανοίξει ως μέτωπο κατά την ομιλία του στο συνέδριο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη των μαχών τελική αναμέτρηση τον Ιανουάριο όταν θα αρχίσει η κορύφωση της ελληνοτουρκικής κρίσης. Το φόντο, όμως, θα είναι η επιλογή υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η οποία αν είναι η ανανέωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου, τότε πρόκειται να χυθεί… «πολιτικό αίμα»!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.