Όλγα Κεφαλογιάννη: Ισχυρό μήνυμα εθνικής ενότητας και απέναντι στην Τουρκία η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η Βουλευτής και κορυφαία υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στο Action24 σημείωσε ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Εχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή.

Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.