«ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ βουλευτή Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων

Τον δρόμο που χάραξε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αναμένεται να ακολουθήσει και ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης προαναγγέλλοντας στην Ολομέλεια της Βουλής ότι δεν θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2019.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με το κόμμα του κυρίου Βασίλη Λεβέντη είχε ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο ίδιος θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο, ενδεχόμενη θετική ψήφος στον προϋπολογισμό αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό σας» είπε ο κ. Σαρίδης για να προσθέσει στην συνέχεια «Γράφτηκε από Έλληνες. Όσο λίγα ψίχουλα και αν δίνει, δίνει περισσότερα. Αποκαθιστά τις αδικίες». Πάντως ο ίδιος κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού εάν θα κάνει αποδεκτή και την πρόταση νόμου που κατέθεσε για την ευνοϊκή αντιμετώπιση δανειοληπτών.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου είχε εκλεγεί με την Ενωση Κεντρώων για να αποχωρήσει στην συνέχεια και να ενταχθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την θετική ψήφο που έδωσε στον προϋπολογισμό του 2018.

Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και στην περίπτωση του κ. Σαρίδη, ωστόσο, ο βουλευτής βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι εκτός του κόμματος του κ. Λεβέντη. Εάν τελικά αποχωρήσει τότε η Ενωση Κεντρώων διαλύεται ως κοινοβουλευτική ομάδα…

Πηγή: https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.