«Βόμβα» από την Όλγα Κεφαλογιάννη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ανατινάζει το Μέγαρο Μαξίμου

Θέση στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας πήρε με ηχηρό τρόπο η βουλευτής Α’ Αθήνας της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη τασσόμενη καθαρά υπέρ της ανανέωσης της θητείας του σημερινού Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα προς τον πρωθυπουργό.

Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας: Ειδικότερα η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε αρχικά (Action 24) ότι «χρειάζεται να επιδιωχθούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις», αναφέροντας ως «ένα παρά πολύ καλό δείγμα γραφής» προς αυτήν την κατεύθυνση τη ψήφιση του νόμου για την ψήφο των εκτός Επικρατείας εκλογέων, προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό ότι το νομοσχέδιο αυτό ψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο των κομμάτων». Σε αυτό το πλαίσιο επισήμανε ότι «έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτήν τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο» Και σημείωσε ότι «από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

Σημειώνεται ότι υπέρ της επανεκλογής του κ. Παυλόπουλου έχει ταχθεί ρητά και ο Νικήτας Κακλαμάνης, τη στήριξή τους έχουν εκφράσει ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ με πολύ θετικά λόγια έχουν εκφραστεί στελέχη όπως ο Νίκος Δένδιας και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. Αναμένεται η απόφαση του πρωθυπουργού, την οποία έχει προαναγγείλει ότι θα πάρει κατά τη διάρκεια των διακοπών του τα Χριστούγεννα στο βουνό, ενώ μέχρι σήμερα μάλλον δίνει την εντύπωση ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του σημερινού Προέδρου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.