«Ξύλο…» – Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο το ντελίριο του Άδωνι υπέρ της βίας σε LIVE μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Περήφανος δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τακτική Χρυσοχοΐδη και στην ακροδεξιά γραμμή με τον Βορίδη δήλωσε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη: «εμείς προεκλογικά είπαμε ότι αν ο ελληνικός λαός μας ψηφίσει θα σταματήσουμε αυτή την ιστορία με τα Εξάρχεια, θα σταματήσουμε τις καταλήψεις. Ο σεβασμός στην ψήφο του ελληνικού λαού, μας ψήφισε ακριβώς για αυτό. Δεν άντεχε άλλο αυτό το μπάχαλο επί ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι πολύ περήφανος για τον κ. Χρυσοχοΐδη και μπράβο στην ελληνική αστυνομία».

Επίσης, άφησε αιχμές ότι η οικογένεια Ινδαρέ στήριζε την κατάληψη λέγοντας ότι «έχεις δίπλα σου μία κατάληψη από όπου κάθε δεύτερη εβδομάδα βγαίνουν και καίνε το αστυνομικό τμήμα. Γιατί κυρία μου είπες όχι στην αστυνομία να πάει να εκκενώσει την κατάληψη; Από την αφήγηση της οικογένειας προκύπτει ότι υποστήριζε την κατάληψη. Κάθε νομοταγής άνθρωπος θα έλεγε “ναι”, δεν θα έλεγε “όχι”».

Στήριξε επίσης ότι «Δεν τουλούμιασαν κανένα στο ξύλο» συγκαλύπτοντας τις βίαιες ενέργειες της ΕΛΑΣ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.