ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ θέτει ο Τσίπρας τις καταγγελίες Κυριάκου

Αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στις αντιδράσεις της για την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή ότι πήρε ως αντάλλαγμα για τη μη περικοπή των συντάξεων και «έδωσε» τη Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίζεται η κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να θέσει ο ίδιος σε ανώτατο επίπεδο στις Βρυξέλλες το θέμα και δεν αποκλείεται να το συζητήσει σήμερα και αύριο στο περιθώριο του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ με ηγέτες όπως η Άγκελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη θέσει το θέμα σε διπλωματικό επίπεδο σε πρεσβείες κορυφαίων ευρωπαϊκών κρατών στην Αθήνα, όπως στη γερμανική και τη γαλλική, και σύμφωνα με πληροφορίες την αμερικάνικη πρεσβεία, το δε επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν από συγκεκριμένα πρόσωπα και δημόσιες παρεμβάσεις.

«Το θέμα δεν θα μείνει έτσι» ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης κυβερνητικές πηγές, που επιβεβαίωναν την ανάληψη πρωτοβουλιών σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο.

«Οι ισχυρισμοί του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι ίδιοι με τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής» τονίζουν οι ίδιες πηγές, εκμεταλλευόμενες τις σχετικές τοποθετήσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.