Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε δημοσίως ποια Ελληνίδα πολιτικό θαυμάζει – Προάγγελος επιλογής ΠτΔ;

Τις γυναίκες που ξεχωρίζει επέλεξε να αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη ενόψει του νέου έτους, αλλά και ενόψει της γνωστοποίησης από τον πρωθυπουργό σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη της «επιλογής» του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ανάμεσα στις γυναίκες που θαυμάζει η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μόνο μια πολιτικός και αυτή είναι η Μαρία Δαμανάκη που το όνομα της έχει ακουστεί εντόνως για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία στο θώκο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να βρεθεί μια γυναίκα.

«Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές» σημειώνει χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Στο κολάζ των φωτογραφιών περιλαμβάνονται η διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πρώην επίτροπος Αλιείας Μαρία Δαμανάκη η οποία είναι κια η μοναδική πολιτικός, η διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, η γκαλερίστα Πέγκυ Ζουμπουλάκη, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή, η σχεδιάστρια του brand Zeus +Dione Λυδία Βουσβούνη και η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.