ΚΟΡΜΠΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗ «ΝΙΚΗ» ΤΗΣ ΜΕΙ: Καμία διαφορά για τους πολίτες, έχει χάσει τον έλεγχο

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν επιτέθηκε ξανά στην Τερέζα Μέι, μετά τη «νίκη» της, στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας της, στο κόμμα των Συντηρητικών.

«Η σημερινή ψηφοφορία δεν κάνει καμία διαφορά στις ζωές των πολιτών. Η πρωθυπουργός έχει χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή, η κυβέρνησή της είναι σε χάος και είναι ανίκανη να φέρει μια συμφωνία για το Brexit που λειτουργεί για τη χώρα και βάζει ως προτεραιότητα τις θέσεις εργασίας και την οικονομία», δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών.

«Για αυτό απέσυρε την ψηφοφορία για την πρόχειρη συμφωνία αυτή την εβδομάδα και προσπαθεί να αποφύγει να τη φέρει ξανά στο κοινοβούλιο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καταφέρει να διαπραγματευτεί τις απαραίτητες αλλαγές στην Ευρώπη. Τώρα, πρέπει να φέρει την κακή συμφωνία της ξανά στη Βουλή των Κοινοτήτων την επόμενη εβδομάδα, ώστε το κοινοβούλιο να ανακτήσει τον έλεγχο», συμπλήρωσε ο Κόρμπιν.

«Οι Εργατικοί είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν για όλη τη χώρα και να φέρουν μια συμφωνία που προστατεύει το βιωτικό επίπεδο και τα δικαιώματα των εργαζομένων», κατέληξε.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.