Ο Καραμανλής διεμήνυσε σε Μητσοτάκη ότι «ψηφίζει» Παυλόπουλο

Έντονους εσωκομματικούς «πονοκεφάλους» προκαλεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη η επικείμενη προεδρική εκλογή, οι οποίοι αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα κι όσο πλησιάζουμε προς την κρίσιμη ώρα της πρωθυπουργικής πρότασης.

Βλέπετε είναι «ηλίου φαεινότερο» ότι (και) επί του συγκεκριμένου ζητήματος συγκρούονται δυο στρατόπεδα στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που προωθούν τη λύση του Αντώνη Σαμαρά, ενώ και η περίπτωση της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου έχει πολλούς και ισχυρούς υποστηρικτές.

Ένας από αυτούς είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ας μην ξεχνάμε πως ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υπάρξει στένος συνεργάτης αλλά και κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεών του.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος της Κυριακής ο Κώστας Καραμανλής φρόντισε να δηλώσει με ξεκάθαρο τρόπο την άποψή του σε ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι τον προσέγγισαν για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του. Όπως αναφέρει πάντως το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αν αυτός κάνει άλλη επιλογή, όμως τη δική του άποψη την κατέθεσε.

Τώρα άλλος θα πρέπει να «βγάλει το φίδι από την τρύπα»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.