ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 12ου Συνεδρίου της ΝΔ

Συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε στα δύο προηγούμενα συνέδρια, η Νέα Δημοκρατία θα διοργανώσει παράλληλες δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν το κυρίως πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Το παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνεται από κοινού οι Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η ΟΝΝΕΔ και το Μητρώο στελεχών, εστιάζει σε ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος που είναι, όμως, εξίσου σημαντικά με όσα απασχολούν συνήθως την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στο 12ο τακτικό συνέδριο, η Νέα Δημοκρατία θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της την οικογένεια και τους νέους. Γι’ αυτό και διοργανώνει εκδηλώσεις που αφορούν:

• την ανεργία των νέων η οποία, δυστυχώς, είναι σήμερα στην Ελλάδα η υψηλότερη ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

• τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και στις δεξιότητες που πρέπει να καλλιεργήσουν στην προσπάθεια τους να διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο στην πολιτική και την κοινωνία των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε σεμινάρια που αφορούν τόσο την επικοινωνία και τα ΜΜΕ όσο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

• το bullying, ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα στο οποίο δεν είχε δοθεί στο παρελθόν η απαραίτητη προσοχή και το οποίο συμπεριλαμβάνεται ως θέμα συζήτησης για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού κόμματος.

• Tο brain drain και την ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι που ζουν στην Ελλάδα θα έχουν ευκαιρίες στη χώρα τους αλλά και εκείνοι που έχουν φύγει ήδη θα ξανασκεφτούν στο μέλλον να επιστρέψουν.

• Τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Πέραν αυτών των δράσεων, η Νέα Δημοκρατία δίνει έμφαση και στα ζητήματα οδικής ασφάλειας. Έχει άλλωστε ήδη από καιρό παρουσιάσει το στρατηγικό της σχέδιο για την οδική ασφάλεια ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κατ’ επανάληψη μιλήσει για την ανάγκη η Ελλάδα να μειώσει δραστικά τα ατυχήματα που κοστίζουν κάθε χρόνο στη χώρα μας εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

Ακόμη, μετά την πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος της για την ηλεκτροκίνηση, η Νέα Δημοκρατία θα συμπεριλάβει την εν λόγω θεματική στο παράλληλο πρόγραμμα της προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για ένα ζήτημα που συνδέεται τόσο με την προστασία του περιβάλλοντος όσο και με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις μεταφορές.

Τέλος, όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα μας που λειτουργούν συμπληρωματικά στις παραπάνω δράσεις και περιλαμβάνουν τα εξής:

• την έκθεση γελοιογραφίας «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο».

• την οργάνωση Win Cancer που έχει ως να συνδράμει συνανθρώπους μας στην μάχη που δίνουν κατά του καρκίνου. Οργάνωση που οραματίστηκε και ίδρυσε ο Δημήτρης Σιάχος ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του στάθηκε αρωγός σε άλλους ασθενείς.

• Προσομοιωτές συγκρούσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Στόχος είναι να γίνει αντιληπτή με τον πλέον άμεσο τρόπο η σημασία που έχει η ασφαλής οδήγηση.

• Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με φορτιστές….

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.