Τα “μάζεψε” ο Παναγιωτόπουλος για το στρατό και την εσωτερική ασφάλεια, εννοούσε λέει την απειλή “να παρεισφρήσουν τζιχαντιστές”…

Σε διευκρινίσεις για την τοποθέτησή του περί υπεράσπισης της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προχώρησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από τη Βουλή, έπειτα από την έντονη αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Το διευκρινίζω, ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια συνόρων και την εσωτερική ασφάλεια την εγγυάται η αστυνομία. Αυτό που είπα και δεν θέλω παρερμηνεία είναι ότι εκτιμούμε πως η κατάσταση όπως εξελίσσεται αποτελεί δυνητική απειλή για την ασφάλεια της χώρας, όχι ότι θα την αντιμετωπίσει ο στρατός».

Ωστόσο, εξήγησε ότι υπάρχει ο κίνδυνος, με την αύξηση των μεταναστευτικών ή προσφυγικών ροών «να παρεισφρήσουν τρομοκράτες – τζιχαντιστές που, μετά την τουρκική επέμβαση στη βόρεια Συρία, δραπέτευσαν από τα στρατόπεδα που φύλαγαν οι Κούρδοι μαχητές. Για σας δεν είναι δυνητική απειλή στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας», ρώτησε ο κ. Παναγιωτόπουλος την αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: newpost.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.