Ποια πρόσωπα θα συγκροτήσουν τη «Δεξιά συνιστώσα» του ΣΥΡΙΖΑ

Στον πυρετό των διεργασιών της διεύρυνσης κινούνται όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο.
Μία διεύρυνση που έχει ένα αντικειμενικό σκοπό, όπως τον περιέγραψε τις προάλλες ο ίδιος Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση «Πασοκογενών» στο Κάραβελ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η διεύρυνση, ωστόσο, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες δεν αφορά αποκλειστικά σε πρόσωπα προερχόμενα από άλλοτε κραταιό Κίνημα, το ΠΑΣΟΚ.

Πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροδεξιάς και κυρίως από το «καραμανλικό» στρατόπεδο σχεδιάζουν να ενταχθούν, πιθανότατα μετά τις γιορτές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δύο από αυτά είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, οποίος έχει δηλώσει πριν από λίγους μήνες ότι τον «αφορά το προκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ».
Άλλα πρόσωπα που ακούγονται είναι εκείνα των κυριών Χρυσοβελώνη και Κουντουρά.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προερχόμενα από τον χώρο της ΝΔ πρόσωπα που σχεδιάζουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν στη δημοσιότητα κείμενο… σηματοδότησης της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και στα Δεξιά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.