Κωδικός “μεταναστευτικό”: Ποιοι αναλαμβάνουν το “μασάζ” σε δημάρχους και τοπικούς παράγοντες

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη δύο ονόματα βουλευτών της ΝΔ που θα αναλάβουν δύο γραμματείες του κόμματος. Ο ένας είναι ο Διονύσης Χατζηδάκης, βουλευτής νοτίου τομέα, ο οποίος αναλαμβάνει τη γραμματεία Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων (πρώην γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης), με οργανωτικό γραμματέα τον Σπύρο Σταθούλη.

Όπως αναφέρεται στο “Κονκλάβιο” της Καθημερινής, δεν θεωρείται τυχαία η μετονομασία της γραμματείας σε “διαχείρισης κρίσεων”, ούτε ο ορισμός ενός εμπειρότατου πρώην αυτοδιοικητικού σε αυτή τη θέση, καθώς προφανώς θα κληθεί να διαχειριστεί το “μασάζ” σε τοπικούς παράγοντες και δημάρχους για το μεταναστευτικό.

Ο δεύτερος γραμματέας- βουλευτής είναι ο νεοεκλεγείς στις Σέρρες Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος είναι και γραμματέας της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Ο πολύγλωσσος βουλευτής είναι και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ. Γι’ αυτό και δεν θεωρείται τυχαίο ότι βρέθηκε στις Βρυξέλλες, στη σύναξη που οργάνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.